Идеи за красиво опаковани коледни подаръци

 Идеи за красиво опаковани коледни подаръци

Обожаваме коледа! Обожаваме да опаковаме подаръци!

Какво по хубаво от специално подбран подарък поднесен в красива и индивидуална опаковка. В тази статия ще заложим на снимковия материал, за да ви дадем идеи как в коледната нощ под елхата подаръците да са красиви и различни. Нито ви трябват пре скъпи материали нито курс за опаковане на подаръци. Само желание и едно минаване през крафт магазин и такъв за опаковки. Набавете си хартии в стилът в който ви допадат, панделки, и всякакви материали който може да прикрепите за да направите нещо различно. Ножица, двойно лепещо тиксо, междо другото топлият силикон е отличен помощник.

Можете да вземете различни клонки от елха и свежи зелени растения който има през зимния период. На една обикновенна кафява хартия изпъкват просто прекрасно.

Можете да оставите подаръците и в ръцете на децата, те със сигурност ще им предадът цвят и ще покажат креативноста си. Със сигурност ще са оригинални!

Много актуално е напоследък и опаковането на подаръци с плат. Предлагаме ви едно клипче нагледно и лесно как можете да опаковате по този начин. Определено е ефектно, за целта можете да си набавите красиви шалове който след това ще влязат в употреба или платове от магазин такива.

За най-малките можете да поднесете лакомства също по оригинален начин, във хартиен плик или чашка.

Заложете на коледните цветове и мотиви, така няма да сгрешите и ще впечатлите!

Вълшебна и красива коледна нощ!

Свързани публикаци

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *