Страх ме е-ще раждам!

 Страх ме е-ще раждам!

Страхът от раждането е нещо което всяка бременна жена изпитва! Чувство на неизвестнот, а неизвестността в случая я свързваме с болка-ако трябва да бъдем директни и искрени.

И как да не е така когато всяка минала през това жена, е сколнна да разкаже историята си. И да винаги може да има и такива който не са най- вълшебната приказка. Но има и точно обратното именно не толкова страшни и непреживяеми. Всеки човек има първо различна нагласа, различно виждане и различен праг на болка. Всички тези субективни неща праввят и различен всеки разказ.

От тук нататък става ясно, че всичко е изключително индивидуално!

Много важна е нагласата!

Бъдете с положителна нагласа и мисли към това толкова вълшебно и лично преживяване през което ще преминете. Нали знаете, казват каквото мислиш-това привличаш. А и ако реално се замислите всяка жена преминава през това, значи не е невъзможно и нечовешко. Природата си знае работата, тя така съвършено е създала женското тяло, че то е просто пригодено да премине през създаването на новия живот.

Подхода трябва да е спрямо това какъв човек сте вие и как се чуствате добре. Ако сте от жените на който им е много по добре да незнаят какво им предстои, да незнаят подробности спрямо това което им предстои, просто се оставече на течението. Запознайте се с отновните етапи без да му мислите много, много. Радвайте се на добрите новини от всеки преглед и чакайте с нетърпение появата на малкото човече.

Ако пък сте от жените, който обичат да знаят всяка стъпка която им предстои да направят, то просто бъдете себе си! Прочетете вска информация която смятате, че ще ви е полезна за да се чуствате спокойни.

Можете да посетите курсове за бременни, те са на различни теми-изберете тази която ще ви е интересна и полезна.

Така стреса ще се намали до едно напълно поносимо ниво за ситуацията в която се намирате. Проучете и двата възможни варианта на раждане, по естествен път и секцио.

Независимо от само подготовката на която ще заложите, може да се изберете и да се доверите на избран лекар или екип. Едно нещо можем да ви споделим със сигурност и това е, че влизайки в залата и виждайки познато лице там, човек се чувства много по-спокоен.

Вярвайте в природата, в себе си и в лекаря си. Наистина това е нещо през което жената трябва да премине, нещо което ще донесе най-ценното, най- красивото, най-истинското в живота! Варвайте и в подкрепата на човека до вас, на бъдещия татко. Той ви обича толкова силно, да няма негово тяло да го преживее но такъв е живота, това не значи , че той не иска да е до вас и със вас духом във всеки един момент!

Свързани публикаци

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *