Веселба с есенни листа

 Веселба с есенни листа

Есента е толкова красива и цветна. Много обичаме есенна ваза с клонки с разноцветни листа да краси масата ни. Децата обожават всяка нова рисунка да я сложат на хладилника- в този случай ви предлагаме няколко интересни идей който са забавни, креативни и интересни за мъниците.

Като за начало направете една прекрасна разходкаи съберете всякакви листа малки и големи, зелени, жулти и вече покафенели, гледайте не само цветово но и като форма да имате разнообразие. Набавете си лепило, моливи, ножичка, цветни хартии и бели листове. И от тук нататък воображението ви може да сътвори чудеца, помагаме с няколко идей!

Можете да сътворите прекрасни рисунки само с помоща на водните боички, подберете любими цветове и поставете с четка върху листото, след това сложете на листа и притиснете с ръка, оставете да изсъхне. Предложете на детето да направите домашна изложба, може на канап с щипки да прикачите рисунките и да изненадатетати след работа или баба и дядо. Накарайте детето да се чуства като истински малък художник.

Едно от най-хубавите неща е да прекарваме повече време с децата си и да им показваме колко интересен е светът. Ако сте ежедневно до детето и редом с него играете, рисувате и прекарвате време-изграждате приятелство и хубави спомени. А какво ценно от това?!

Свързани публикаци

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *